Azelio AB

Solving one of the world’s biggest challenges.

Providing access to renewable power when and where it is needed.

Azelio is a Swedish public company in the game of improving the world. We have a solution to one of the biggest challenges facing humankind today: How to supply affordable and renewable power where and when it is needed. Combining an ingenious energy storage technology to our highly efficient Stirling engine, we enable renewable energy production around the clock, scalable and with zero emissions. Cheaper than fossil alternatives.

Azelio is in an extensive expansion phase with recent installations in Sweden and on one of the world’s largest solar power stations in Morocco. Additional installation will be added in Abu Dhabi later in 2020. The company has signed several MOUs during 2019 and 2020, in Africa, US and the Middle East. Azelio’s technology has received lots of positive global attention for its unique ability to provide renewable power around the clock. Azelio was recently on Mission Innovation’s list of the most CO2 reducing innovations. Please visit azelio.com to exploit the possibilities

 

Är du tekniker och brinner för teknik och problemlösning? Vill du få chansen att arbeta med ny teknik?

För Azelio’s Manufacturingteam väntar stora utmaningar framöver och vi vill förstärka med fler motiverade och talangfulla medarbetare som vill arbeta i ett litet team på en arbetsplats med mycket god gemenskap. Vi fokuserar initialt på att bygga upp en produktionsprocess för tillverkning av vår unika teknologi TES - Thermal Energy Storage - hjärtat i energilagringskonceptet, som ger oss möjlighet att lagra värme och leverera den till Stirlingmotorn för att producera elektricitet även under dygnets mörka timmar.

Din roll

Inom Manufacturing ansvarar vi för all produktion inom Azelio och primärt arbetar vi med att planera och bygga upp en produktionsanläggning i Uddevalla. Du blir vår nyckelperson under vår uppbyggnad med ansvar för att etablera och säkerställa vår utveckling av ett komplett underhållssystem och för att säkerställa tillgängligheten på våra produktionsutrustningar i Uddevalla och Åmål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kretsar kring underhållssystem och skapandet av underhållsdokumentation, till exempel:

 • Underhållssystem
 • Planera FU
 • Utföra FU/AU
 • Reservdelsberedning
 • Lagstadgade besiktningar
 • Allmän & reservdelsförråd
 • Inventarieförteckning
 • Heta arbeten, tillstånd och utförande
 • I samarbete med produktion ta fram operatörsunderhåll.
 • Beställa och ansvara för underhållsarbete utfört av underleverantör
 • Riskanalyser produktionsutrustningar

Du ingår i ett team som skapar en robust och kostnadseffektiv tillverkningsprocess genom DFM/DFA och processverifiering. I rollen ingår även att bli ”expert” på våra produktionsutrustningar och att därmed även kunna genomföra felsökningar och avhjälpande underhåll när det behövs. Du är vår produktionsrepresentant i olika forum för att säkerställa tillgänglighet, kapacitet och underhållsaspekter på produktionsutrustningar.

 

Vem är du

Vi ser helst att du har produktions- eller underhållsteknisk utbildning, gärna med inriktning mot process eller bilindustri. Du är utåtriktad, drivande och van att ta egna initiativ. Du besitter en hög samarbetsförmåga då vi arbetar tätt med övriga avdelningar och leverantörer.

Allmänt goda IT-kunskaper samt kunskap om Microsoft Officepaketet ser vi som en självklarhet. Du behärskar teknisk engelska och svenska i både tal och skrift. 

Det är en stor fördel om du har flera års erfarenhet från underhållssystem och underhållsarbete inom bil- eller processindustrin, det är även meriterande om du har erfarenhet av motorteknik, automationsteknik digital kommunikation och servermiljöer.

Som person är du nyfiken och ambitiös. Ansvarstagande och noggrannhet är en självklarhet för dig, du driver dina uppgifter på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Avdelningen har många externa kontakter så en hög servicekänsla och kommunikationsförmåga krävs.

Vi erbjuder dig en plats i ett företag där vi alla är delaktiga i vår framgång och tar ansvar för en hållbar framtid. Du får stor frihet i din roll och möjlighet att arbeta med fantastiskt engagerade kollegor. Vi drivs av nyfikenhet och vill alltid befinna oss i framkant när det gäller teknik och att driva utvecklingen framåt. Det vi alla har gemensamt är att vi är djärva, passionerade och inom vilket område vi än arbetar inom så gör vi det med spetskompetens. Tjänsten är placerad i Uddevalla inom Manufacturing Engineering. Resor till vår anläggning i Åmål och till våra leverantörer förekommer.

 

Har du vad som krävs för att vara en del av vårt team? Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om rollen, kontakta gärna Ingemar Hagberg, VP Manufacturing, på ingemar.hagberg@azelio.com. Vill du veta mer om Azelio? Besök www.azelio.com

 

Vi har gjort vårt medieval för våra rekryteringar och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4
Publicerat 2020-03-04
Sista ansökningsdag 2020-03-29

Tilbake til ledige stillinger